Anmälan och pris

Anmäl dig här!

Akt

Även om du spelar samma roll i båda akterna så fyll i den i båda fälten. Spelar du olika roller i de olika akterna ska de vara på de två olika sidorna.

Rollnamn

Din rolls namn, exempelvis Hillas Algon av Djupbo, fler namn hittar du här.

Koncept

En kort sammanfattning av vad du spelar. Till exempel “Alkoliserad Vit vinge”, “Krigstrött Reguljär” eller “Landsförvisad Måslänning”.

Utrustning

På Korpvinga förekommer flera stridsmoment, även om det inte är fokus för lajvet. När ni anmäler er vill vi därför veta ungefär hur rustade och hur beväpnade ni tänker vara. Med “beväpnad” menar vi att ni har med er dedikerade vapen, inte tillhyggen. Även roller som inte anmäler sig beväpnad kan så klart ha med sig vapen som dessa lämnar ifrån sig på plats, för att sedan kunna beväpnas med dessa under spel. Typexempel är flyktingen som så klart inte har med sig några vapen, men du som spelare har med ett vapen att lämna till Rättskåristerna så att dom kan ta det tveksamma beslutet att “beväpna civilisterna”.

Skillnaden på tungt och lätt rustad är huruvida det går att såsa runt i rustningen hela dagen i sommarvärme.

  • Lätt rustad är typiskt gambeson, hjälm, plåthandskar och kanske några brynje eller plåt-detaljer.
  • Tungt rustad är allt som tar lång tid att spänna på sig och är ogörbart att drälla runt i.

Sida

Om din roll tillhör de som bor i eller vill försvara fortet är du på “insidan”, om du tillhör de som vill storma fortet så är du på “utsidan”.

Pris

Varje akt kostar 600kr att delta i, deltar du i båda kostar det 1000kr.

Låter det här alldeles för dyrt för dig? Då finns det en rabattkod som drar av 200 kr från priset: ENFATTIGLAJVARE

Vill du stötta arrangemanget, dina medlajvare, kampanjen eller bidra till funkispizzan? Då finns det en rabattkod som lägger på 200 kr på priset: ENKONSTENSPATRON